Combinații alimentare pe care trebuie să le eviți

mancare.jpg

combinatii alimente dieta ingrasat greseli alimentare
Pastele cu carne și cașcaval se numără printre combinațiile alimentare nereușite pe care le consumăm des
clicksanatate.ro

Oamenii mănâncă tot ce le vine la îndemână, fără să se întrebe de valorile nutriționale ale alimentelor sau cum pot dăuna alimentele în combinații periculoase.

De cele mai multe ori, după masă, ne ridicăm foarte plini, balonați și cu alte stări ciudate. Și apoi ne consolăm cu faptul că putem lua un medicament care să ne facă să ne simțim mai bine. Iar organismul suferă de fiecare dată când facem combinații nesănătoase și tratăm cu medicamente.

De aceea, pentru a mări capacitatea sistemului digestiv, plante medicinale ca ginseng și gențiana, îmbunătățesc puterea de asimilare a elementelor nutritive dintr-un aliment, astfel ajutând digestia.

Una din combinațiile dezastruoase, pe care le facem foarte des la micul dejun este omleta cu șuncă, salam sau bacon. Iar cei care folosesc și brânză, trebuie să știe că este un adevărat chin pentru stomac și vezică biliară.

Descoperă pe clicksanatate.ro și alte greșeli alimentare pe care le faci des

Loading...

Citește și

  • Nu eşti adeptul unei alimentaţii echilibrate? Mare atenţie! Ceea ce mănânci îţi poate dăuna sănătăţii. Află totul despre cele mai importante grupe alimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din meniu de la Çagatay Demir, medic nutriţionist la Clinica Anadolu, din Turcia.

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

  • Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1