Combate retenția de fluide cu coaja de banană!

bananas-1642706_1920.jpg

banana coaja beneficii fruct retentie
Combate retenția de fluide cu coaja de banană!
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Coaja de banană, pe care obișnuim să o aruncăm, conține o cantitate mare de antioxidanți și vitamine pe care le putem folosi pentru a îmbunătăți sănătatea. Poate nu știai, dar coaja de banană poate fi utilizată în scopuri medicinale, putând trata mai multe afecțiuni minore.

Coaja de banană este un remediu împotriva constipației

Atât banana, cât și coaja are capacitatea de a combate constipația, deoarece este sursă bogată de fibre dietetice. Aceste substanțe nutritive reglează tranzitul intestinal și stimulează eliminarea toxinelor acumulate în organism. Pentru rezultate și mai bune, combină banana cu fulgii de ovăz.

Ai nevoie de:

-    1 banană (inclusiv coaja)
-    3 linguri fulgi de ovăz
-    200 ml apă

Mod de preparare:

Trece banana sub un jet de apă, apoi taie fructul felii și pune-le în vasul blenderului. Procesează-le, adaugă fulgii de ovăz și apa și apoi amestecă cu o lingură. Această băutură cremoasă se bea imediat ce ai terminat-o de preparat. Consum-o pe stomacul gol, de două-trei ori pe săptămână.

Coaja de banană combate retenția de fluide

Mineralele esențiale care se găsesc în banană și în coajă țin sub control balonarea cauzată de retenția de fluide. În plus, absorbția substanțelor nutritive reglează nivelurile electroliților corpului și îmbunătățesc funcția circulatorie și cea limfatică.

 

Află mai multe despre beneficiile cojii de banană pe clickpentrufemei.ro

 

 

Coaja de banană, leac pentru acnee

 

Coaja de portocală, un remediu pentru dinţi mai albi

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1