Ceaiul verde reduce riscul de cancer digestiv

Ultima actualizare:

    American Journal of Clinical Nutrition a făcut publice rezultatele unui studiu care demonstrează că ceaiul, în special cel verde, reduce semnificativ riscul dezvoltării unei forme de cancer digestiv
American Journal of Clinical Nutrition a făcut publice rezultatele unui studiu care demonstrează că ceaiul, în special cel verde, reduce semnificativ riscul dezvoltării unei forme de cancer digestiv

Adepţii ceaiului verde au acum încă un motiv să savureze băutura lor preferată.

American Journal of Clinical Nutrition a făcut publice rezultatele unui studiu care demonstrează că ceaiul, în special cel verde, reduce semnificativ riscul dezvoltării unei forme de cancer digestiv, în special de stomac, esofag şi colon. Studiul, citat de cotidianul francez "Le Figaro", a fost realizat pe un eşantion de 75.000 de femei, timp de 11 ani.

Astfel, s-a ajuns la concluzia că un consum regulat din această băutură a redus cu 17% riscul tumorilor digestive. Cu cât cantitatea de ceai consumată este mai mare, cu atât riscul este mai mic: femeile care beau cel puţin două sau trei ceşti pe zi prezintă un risc cu 21% mai redus de a dezvolta o asemenea boală. Iar femeile care beau ceai zilnic mai mult de 20 de ani îşi diminuează cu 27% riscul unui cancer digestiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net