Ce semne indică afecțiuni grave ale pielii

acnee.jpg

acnee, dereglari hormonale, piele, pete, cosuri
Acneea apărută la maturitate poate semnala dereglări hormonale provocate de boli endocrine.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Pielea ne poate arăta că avem probleme de sănătate. Iată câteva semne ale pielii pe care nu ar trebui să le neglijăm, care pot ascunde boli grave! Acestea necesită să fie văzute cât mai repede la un medic.

Coșurile la adulți pot semnala dereglări hormonale

Coşurile sunt foarte normale la pubertate, însă nu același lucru se poate spune și despre situațiile în care această problemă se regăsește la adulți. În cazul acestora din urmă, coșurile pot semnala dereglări hormonale provocate de boli endocrine, cum este sindromul ovarelor polichistice.

Micile umflături de culoare albă

Pe piele mai pot să apară mici umflături, ce seamănă cu niștecoşuri, însă au culoare albă. Acestea pot indica alergii sau astm.  

Petele violete pot ascunde diabetul

Un alt semn al pielii poate fi reprezentat de niște pete violete. Acestea apar, de cele mai multe ori, în cutele pielii. Nu ar trebui să le neglijați. Acestea trebuie văzute de un medic pentru că pot ascunde o afecțiune gravă: diabetul. În plus, există chiar riscul de a indica un cancer de piele.

Află pe clicksanatate.ro ce alte simptome semnalează afecțiuni ale pielii!

De ce apare astenia de toamnă

Exerciții care ard caloriile mai mult decât alergatul

Loading...
 
 

Citește și

  • Inhalaţiile sunt procedee eficiente şi accesibile pentru problemele  de sănătate care apar mai ales în sezonul rece.  Aceste terapii pot fi făcute acasă, fără eforturi-fizice sau financiare. După o zi stresantă, o inhalaţie înainte de culcare ne asigură un somn liniştit.

  • Paula Marica ne-a dezvăluit câteva trucuri cosmetice pentru un ten catifelat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1