Beneficiile surprinzătoare ale sâmburelui de avocado

avocado_600x400.jpg

avocado beneficii uimitoare sambure antioxidanti
Antioxidanții din sâmburele de avocado ajută la scăderea colesterolului din sânge.
www.clickpentrufemei.ro

Avocado sunt fructe delicioase, cu foarte multe beneficii pentru sănătate. În mâncărurile sărate , cât și în cele dulci, fructul dă un gust aparte. Cu toate acestea, mulți oameni ignoră sâmburele de avocado, despre care oamenii de știință spun că poate combate un tip de cancer numit leucemie mieloidă acută.

Leucemie mieloidă acută este o formă de cancer care afectează maduva osoasă. Boala face ca celulele din maduva osoasă să stagneze înainte să ajungă la maturitate, ceea ce duce la un exces de celule, numite mieloide, în maduva osoasă, celule care funcționează defectuos.

Pentru că este o formă acută de cancer, boala se poate răspândi, poate să evolueze rapid și să afecteze sistemul limfatic, organele interne și organele de reproducere dacă nu este tratată la timp.

Proprietăți anticancer

Un studiu recent publicat în numărul din aprilie 2015 al revistei „Cancer Research“ arată un rezultat uimitor: un compus care se află în sâmburele de avocado are proprietăți anticancer.

Află pe clickpentrufemei.ro ce beneficii surprinzătoare are sâmburele de avocado. 

Loading...
 
 

Citește și

  • În sezonul cald, mişcarea stă la baza unui corp frumos şi bine întreţinut.  Specialiştii recomandă alergări în parc, înot sau mers pe bicicletă. Nu aveţi, însă, energia necesară pentru aceste exerciţii? Beţi cafea dimineaţă. Iată la ce ne poate fi de folos.

  • Consumul moderat de vin are efecte terapeutice asupra inimii şi a circulaţiei sanguine, ameliorând depresiile uşoare şi anemia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1