Avocado, un remediu pentru artrită și pentru bolile cardiovasculare

avocado_pestre.ro_.jpg

Avocado este benefic pentru suferinzii de artrită și cardiovasculari
Sursa foto:pestre.ro

Avocado, un fruct care face parte din familia Lauracae, alături de alte plante cu flori precum scorțisoara, camforul sau dafinul, are o pulpă untoasă și un gust similar fructelor oleaginoase, precum nucile și semințele. Fructul de avocado devine verde închis sau mov închis atunci când este copt și cântărește circa 300-700 g.

Un remediu promițător contra artritei

Avocado se numără printre cele mai promiţătoare remedii contra artritei.  .Studiile realizate la Spitalul La Peyronie din Franţa arată că extractul obţinut din acest fruct şi din ulei de soia nesaponificat ameliorează durerile, diminuează rigiditatea cu care se confruntă cei care suferă de osteoartrită la genunchi şi la şold, reduce inflamaţia şi stimulează refacerea cartilajului. Efectele pozitive s-au constatat la pacienţii care au primit o doză de 300 mg pe zi din acest supliment  într-un interval cuprins între două săptămâni şi două luni.

Totodată, oamenii de știință francezi și americani au descoperit , în cadrul studiilor efectuate asupra beneficiilor aduse de consumul fructelor de avocado, că ele au rol protectiv împotriva bolilor cardiovasculare, ajută la controlul greutății  corporale și îmbunătățesc puterea organismului de a absorbi la cote optime, în parametri optimi, nutrienții importanți din hrană.

loading...
Loading...