Aspectul tenului îți spune cum stai cu sănătatea

tenul.jpg

schimbari ten indicii prezenta afectiuni
Coșurile apărute pe frunte poate să reprezinte reacția organismului la probleme ale ficatului.
www.clicksanatate.ro

De multe ori, atunci când există un dezechilibru intern au loc unele modificări inclusiv la nivelul pielii și aspectului acesteia. Iată câteva indicii care ți-ar putea fi de folos!

Liniile fine pe frunte pot indica probleme ale sistemului digestiv. Acestea pot fi estompate consumând apă calduță cu suc de lămâie în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Ridurile de expresie formate în jurul gurii sunt provocate de cele mai multe ori de fumat. Specialistii spun că persoanele care fumeaza riscă să dezvolte riduri împrejurul gurii, nu numai din cauza încordării mușchilor pentru a trage din țigară, ci și din cauza radicalilor liberi pe care îi inhalează o dată cu fumul de țigară.

Pentru a atenua ridurile formate în jurul gurii, menține o bună hidratare a pielii, exfoliază periodic tenul și în special pielea din jurul buzelor, astfel încât cremele de față să pătrundă în profunzime și să hrănească pielea.

Mâncărimea urechilor indică adesea prezența unei alergii în organism (care poate apărea ca urmare a consumului de alimente ce nu sunt bine tolerate sau la contactul cu diferite substanțe alergene) sau riscul de apariție a unor eczeme.

Află pe clicksanatate.ro ce alte schimbări de la nivelul tenului anunță prezența unor afecțiuni

Loading...

Citește și

  • Conţin flavonoide, glucozide, tanin şi uleiuri esenţiale, substanţe care au efect benefic asupra organismului. Iată câteva afecţiuni remediate cu salcâm.

  • Conopida nu ar trebui să lipsească din alimentaţia noastră. Are multe vitamine, combate bolile de inimă şi previne cancerul. Iată câteva dintre efectele ei benefice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1