Aspectul tenului îți oferă indicii despre sănătatea ta

femeie.jpg

probleme piele ten semne afectiuni
Coșurile care apar pe frunte pot semnala unele probleme hepatice
clicksanatate.ro

De multe ori, atunci când există un dezechilibru intern au loc unele modificări inclusiv la nivelul pielii și aspectul acesteia. Iată câteva indicii care ți-ar putea fi de folos!

Liniile fine pe frunte pot indica probleme ale sistemului digestiv. Acestea pot fi estompate consumând apă calduță cu suc de lămâie în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Ridurile de expresie formate în jurul gurii sunt provocate de cele mai multe ori de fumat. Specialistii spun că persoanele care fumeaza riscă să dezvolte riduri împrejurul gurii, nu numai din cauza încordării mușchilor pentru a trage din țigară, ci și din cauza radicalilor liberi pe care îi inhalează o dată cu fumul de țigară.

Pentru a atenua ridurile formate în jurul gurii, menține o bună hidratare a pielii, exfoliază periodic tenul și în special pielea din jurul buzelor, astfel încât cremele de față să pătrundă în profunzime și să hrănească pielea.

Află pe clicksanatate.ro ce alte probleme de la nivelul pielii pot semnala apariția unor boli

Loading...

Citește și

  • Inhalaţiile sunt procedee eficiente şi accesibile pentru problemele  de sănătate care apar mai ales în sezonul rece.  Aceste terapii pot fi făcute acasă, fără eforturi-fizice sau financiare. După o zi stresantă, o inhalaţie înainte de culcare ne asigură un somn liniştit.

  • Adi ne-a dezvăluit un truc cosmetic. Minunile pe care le poate face albuşul de ou nu sunt cunoscute de multe femei. Acesta are efect de lifting.