Așa ții sub control psoriazisul!

fulgi_ovaz.jpg

psoriazis, ovaz, mancarimi, iritatii, tratament naturist psoriazis
Tratamentul sub formă de băi cu fulgi de ovăz este o modalitate de a alunga mâncărimea şi iritaţiile pielii.
www.clicksanatate.ro

Boală cronică autoimună, psoriazisul afectează persoane cu vârste între 11 şi 45 de ani. Din fericire, anumite remedii naturiste ajută la ameliorarea simptomelor.

Psoriazisul este provocat, în primul rând, de stres, de stările de agitație, de infecții (cum ar fi amigdalita), anumite medicamente (ibuprofen, betablocante, litiu), expunere prelungită la soare, consum de alcool și fumat. Deși nu este o boală contagioasă, persoanele diagnosticate cu psoriazis sunt frecvent marginalizate şi excluse din societate, fiind discriminate pentru simplul motiv că pielea lor arată altfel decât în mod normal. Este o afecţiune care poate fi ţinută sub control cu ajutorul terapiilor moderne, recomandate de medic, precum și prin intermediul remediilor naturiste!

Tratament cu bicarbonat de sodiu

Amesteci o lingură de bicarbonat de sodiu cu 4 lingurițe de apă. Cu ajutorul unei dischete de bumbac, aplici amestecul pe zona afectată. Lași tratamentul să acționeze până se usucă locul și se desprinde.

Fulgii de ovăz combat mâncărimile

Fulgii de ovăz sunt eficienți pentru calmarea pielii în mod natural, în caz de psoriazis. Ovăzul este îmbogățit cu vitamine și minerale, fiind astfel excelent pentru hrănirea și vindecarea pielii deteriorate. Tratamentul sub formă de băi cu fulgi de ovăz este o modalitate de a alunga mâncărimea, roșeața și iritațiile pielii.

Află pe clicksanatate.ro ce alte tratamente naturiste sunt utile în caz de psoriazis!

Când să iei medicamentele în funcție de destinația lor

Durerea și febra la copii, tratate cu pastile nepotrivite vârstei lor

Loading...
 
 

Citește și

  • Zonele afectate cu psoriazis te fac să nu te simţi niciodată în largul tău şi să porţi mereu haine lungi? Te numeri printre cele 3 persoane din 100 care suferă de psoriazis, o boală antiinflamatoare cronică. Citeşte care sunt cele mai bune metode de tratament în revista Click! pentru femei.

  • Cristina Ecaterina ne-a dezvăluit un truc pentru întreţinerea danturii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1