Așa se prepară cel mai bun antibiotic natural!

usturoi_condimente.jpg

usturoi, antibiotic natural, imunitate, antiviral, prevenire raceala
Pentru prepararea antibioticului natural ai nevoie de ghimbir şi usturoi.
www.clicksanatate.ro

Fluctuațiile gradelor din termometre mai mult ca sigur îți vor influența starea de sănătate, astfel că este recomandat să apelezi la tratamente naturiste pentru a evita răceala sau gripa.

Avantajul consumului de antibiotic natural este că îți va întări întreg organismul fără niciun fel de efecte secundare.

Alimentația este pionul principal în menținerea sănătății, astfel că mai ales în această perioadă este recomandat să consumi cât mai multe fructe și legume proaspete atât suc formă de smoothie-uri, fresh-uri sau chiar salată.

Vitaminele și mineralele vor contribui la menținerea tuturor sistemelor organismului într-o stare funcțională bună și vei combate orice formă de depresie sau anxietate.

Chiar dacă lipsa razelor solare poate fi un aspect peste care se strece un pic mai greu, asigură-te că nu îți lipsești nimic din frigider și că îi furnizezi organismului doar nutrimenți de calitate.

Ce conține antibioticul natural?

Ingredientele folosite la prepararea antibioticului natural sunt ușor de procurat. Ai nevoie de o jumătate de lingură de ardei roșu măcinat, 2 linguri de pulbere de ghimbir, 1 cățel de usturoi, sucul proaspăt de la o lămâie, 2 linguri de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară.

Atât scoțișoara cât și ghimbirul vor ajuta la menținerea unui sistem digestiv echilibrat și te vor ajuta și la intensificarea arderilor metabolice, aspect ce se va vedea ulterior și pe cântar.

Adaugă în sucul de la lămâie pudra de ardei, ghimbir, scorțișoara și usturoiul pisat. Amestecă-le bine și apoi adaugă mierea. Amestecă până când aceasta se topește.

Află pe Clicksanatate.ro cum se ia acest preparat cu efect de creștere a imunității!

Protejează-ți ficatul cu suc de pătrunjel

Știi care sunt adevăratele beneficii ale apei cu ghimbir?

 

Loading...

Citește și

  • O confundăm deseori cu răceala şi o tratăm după ureche, alergând la prima farmacie după medicamente. De aceea, în România se înregistrează cele mai multe complicaţii cauzate de gripă. Revista „Click! pentru femei” îţi spune totul despre această boală.

  • În plin sezon al afecţiunilor respiratorii, tentaţia de a ne trata cu medicamente luate după ureche poate fi mare. Specialistul Click! în medicina tradiţională indiană, dr. Ovidiu Chiş, ne prezintă cele mai eficiente antibiotice naturale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1