Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

anomalii_ale_corpului_uman._cum_arata_oamenii_cu_defecte_fizice_inedite.jpg

Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite
Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

De la urechi de elf, la limba de dragon si 8 degete la o mână... astea sunt câteva anomalii ale corpului uman rar întâlnite. Tabloidul The Sun a realizat un material în care prezintă cazul unor oameni cu defecte fizice inedite. Te ține stomacul să le vezi pe toate?

Anomalii ale corpului uman

Crezi că gambele tale groase sunt un defect fizic major? Sau că ai mâinile mai mici în comparație cu tot corpul? Ei bine, oamenii aceștia putem spune că au anomalii adevărate. Corpul uman este misterios și, uneori, nici măcar cercetătorii nu își explică anumite anomalii ale corpului uman.

Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

Mâini în oglindă

Dimelia ulnară - cunoscută și sub numele de "sindromul de mână oglindă", ceea ce înseamnă că nu există degetul mare. Mâna poate avea 7 sau 8 degete, în total. Este o malformație atât de rară încât s-au înregistrat doar 100 de cazuri în toate registrele medicale din istorie.

Mâini inverse

Există o anomalie rară pe care puțini o au. Este vorba de ”încheietură dublă”, cunoscută și ca hipermobilitate. Oamenii care au această anomalie își pot folosi mâinile în ambele sensuri.

Vezi mai multe anomalii ale corpului uman doar pe clickpentrufemei.ro!

Cancer (retinoblastom), depistat în strălucirea ochilor unui bebeluș

Femeie, alergică după sex. Ce afecțiune a dezvoltat după contactul cu partenerul ei

 

Loading...

Citește și