Trucuri de frumuseţe cu ingrediente din bucătărie

Visezi la o piele catifelată şi un ten de porţelan? Nu e imposibil! Mergi la sigur, dacă foloseşti ingrediente din bucătăria ta, aparent banale, dar cu efecte uimitoare. Iată ce uşor se aplică şi cât de accesibile sunt!

Mască anti-aging din pătrunjel

Pătrunjelul întregeşte gustul mâncărurilor, dar este un remediu excelent împotriva ridurilor graţie nivelului ridicat de antioxidanţi. Mai mult, o mască de pătrunjel aplicată de două ori pe săptămână reduce cu mult apariţia punctelor negre.

Aceasta se prepară uşor dintr-o legătură de pătrunjel dată la blender, cu un gălbenuş de ou, o jumătate de banană foarte coaptă şi o linguriţă de lapte gras.

Pasta obţinută se aplică pe faţă şi se lasă 20 de minute până când toate substanţele benefice sunt absorbite în totalitate în pori. La final, te poţi clăti cu ceai de nalbă. Are efect iluminator.

Ceapa şi oţetul estompează petele de pe ten

Ai încercat tot felul de soluii cosmetice scumpe pentru depigmentare, dar nu ai găsit niciuna care să te mulţumească? Încearcă ceva mai simplu! Ceapa şi oţetul de mere sunt de un real ajutor atunci când vrei să scapi de petele care rămân în urma coşurilor sau din cauza arsurilor solare.

Află aici care sunt celelalte trucuri de frumuseţe cu ingrediente din bucătărie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1