Reţete de la cititori: Terină de ficat - Bianca Raluca Panazan

Ultima actualizare:

    Terina de ficat
Terina de ficat

Ingrediente: 1 kg ficat de pui, 2 cepe albe, 1 pachet de unt, 10 g gelatină, 3 linguri de cinzano cu portocale, sare/piper/cimbru/ghimbir, 50 g nucă, frunze de rozmarin.

Preparare

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în pachetul de unt. Adăugăm şi condimentele. Ficatul de pui se curăţă de pieliţe şi se clăteşte sub jet de apă. Se pune şi ficatul peste ceapa călită împreună cu rozmarinul.

Când ficatul este gata se pune în blender împreună cu sosul format. Gelatina se pune la înmuiat în 100 ml apă.

Nuca se pisează mărunt, jumătate de compoziţie se amestecă cu gelatina şi coniacul (sau ce folosiţi). Pasta de ficat se amestecă cu compoziţia de gelatină şi nucă. Într-o tavă punem o folie alimentară şi se toarnă compoziţia de ficat.

Deasupra se pune nuca rămasă. Se dă la frigider până a doua zi. Se poate servi cu sos de afine sau cu dulceaţă de trandafiri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net