Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos

Ultima actualizare:

     Pulpă de vită în sos
Pulpă de vită în sos

Daniela Andrei ne-a pregătit pulpă de vită în sos.

Ingrediente  Pulpă de vită în sos:

1 kg pulpă de vită4-5 morcovi potriviţiun ardei capia marecâţiva căţei de usturoifrunzuliţe de busuioc verde200 ml supă de vită150 ml suc de roşii/bulionsare după gust3-4 linguri cu ulei

Mod de preparare Pulpă de vită în sos:

Curăţăm carnea de pieliţă, o spălăm în apa rece până ce rămâne curată şi o punem la fiert atât cât este necesar. O scurgem apoi de apă şi o trecem printr-un jet de apă fierbinte pentru a elimina resturile din timpul fierberii.

Într-o crăticioară adăugăm uleiul, carnea de vită şi legumele (morcovul, ardeiul şi usturoiul tocate după bunul plac). Le călim uşor, după care adăugăm supa de vită şi fierbem totul până dă în clocot. Sărăm după gust, colorăm cu suc de roşii/bulion şi continuăm fierberea până ce sosul format capătă densitate. După ce oprim focul, presărăm busuiocul verde, tocat.

Se serveşte caldă, cu mămăliguţă. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net