Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos

pulpa_de_vita_in_sos.jpg

 Pulpă de vită în sos reteta
Pulpă de vită în sos
Citeste tot despre: 

Daniela Andrei ne-a pregătit pulpă de vită în sos.

Ingrediente  Pulpă de vită în sos:

1 kg pulpă de vită
4-5 morcovi potriviţi
un ardei capia mare
câţiva căţei de usturoi
frunzuliţe de busuioc verde
200 ml supă de vită
150 ml suc de roşii/bulion
sare după gust
3-4 linguri cu ulei

Mod de preparare Pulpă de vită în sos:

Curăţăm carnea de pieliţă, o spălăm în apa rece până ce rămâne curată şi o punem la fiert atât cât este necesar. O scurgem apoi de apă şi o trecem printr-un jet de apă fierbinte pentru a elimina resturile din timpul fierberii.

Într-o crăticioară adăugăm uleiul, carnea de vită şi legumele (morcovul, ardeiul şi usturoiul tocate după bunul plac). Le călim uşor, după care adăugăm supa de vită şi fierbem totul până dă în clocot. Sărăm după gust, colorăm cu suc de roşii/bulion şi continuăm fierberea până ce sosul format capătă densitate. După ce oprim focul, presărăm busuiocul verde, tocat.

Se serveşte caldă, cu mămăliguţă. Poftă bună!

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ingrediente:  700 g pulpă de vită, frunze de varză, 2 cepe, 2 felii de pâine (înmuiate în apă călduţă şi scurse), cimbru , pătrunjel verde, sare, piper. Pentru sos: 200 g şunculiţă 1 fir de praz, 1 morcov, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri pastă de roşii, 2-3 căţei de usturoi, 100 ml vin alb, sare, piper.

  • Chiar dacă suntem încă în post, Paştele se apropie cu paşi repezi, aşa că nu strică să vă faceţi de pe acum lista de cumpărături. Săptămâna viitoare deja ar trebui să vă apucaţi să pregătiţi bucatele. Cum carnea de miel este de bază, bucătarul Click!, Jakob Hausmann, vine în întâmpinarea voastră cu patru idei pentru prepararea ei.

  • Ingrediente: piept de pui, ardei verde şi roşu, ceapă, morcovi şi ciuperci.

  • Ingrediente pentru 2 persoane: 2 pulpe de pui, 500ml smântână, 1 ceapă, 1 legătură mărar, apă şi puţin ulei .