Reţete de la cititori: Pui aromat - Alice Sandra Cojan

Ultima actualizare:

PreparareSpălăm bine carnea şi o asezonăm cu amestecul de condimente, sare şi piper. Punem uleiul în tavă, foaia de dafin, vinul şi căţeii de usturoi necurăţaţi, zdrobiţi doar cu latul cuţitului. Acoperim tava cu o folie de aluminiu şi o introducem la cuptor. Coacem friptura 45 minute, apoi dăm la o parte folia şi o mai lăsăm 10 minute, până se rumeneşte. Daca sosul a scăzut, se mai adaugă jumătate de cană vin alb. Se serveşte cu cartofi ţărăneşti, cartofi piure sau orez, murături sau salată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net