Rețete de la cititori: Pilaf de ciuperci - Iuliana Mirela Cîrnaru

Ultima actualizare:

    Pilaf de ciuperci
Pilaf de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 1 /2 ceapă, 1 cană orez, 1 păhărel vin, 1 linguriţă frunze de pătrunjel tocat, sare, piper.

Preparare

Se aleg ciupercile. Se rupe piciorul, se spală şi se scurg. Se toacă mărunt ciupercile şi cu ceapa. Se pun la foc cu o cană de apă şi o lingură de ulei.

Când s-au înmuiat, se pune orezul, spălat în prealabil, se adaugă vinul şi apa şi se pun în cuptor 15 minute. Se adaugă pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net