Reţete de la cititori: Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea

fursecuri_cu_nuca_de_cocos_si_bezea.jpg

Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea reteta
Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea
Citeste tot despre: 

Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit fursecuri cu nucă de cocos şi bezea.

Ingrediente pentru fursecuri:

  -1 cană de făină de grâu 300 g,

  -100 g margarină,

  -2 ouă,

  -200 g nucă de cocos,

  -2 linguri de zahăr,

  -50 ml.vin.

Ingrediente pentru bezea:

  -2 albuşuri,

  -2 linguri de zahăr,

  -1 lingură de zahăr vanilat,

  -ornamente în formă de inimioare,

  -2-3 picături de colorant alimentar.

Mod de preparare Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea:

Se pune făină de grâu într-un vas şi se adaugă peste ea margarină, ouăle, nuca de cocos, zahărul şi vinul şi se face un aluat fraged pe care îl vom pune la frigider şi îl vom lasă cel puţin o oră. Scoatem aluatul îl întindem sub formă de foaie şi decupăm diferite forme, pe care le aşezăm pe o foaie cerată în tavă.

Punem la mixat albuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat şi mixăm până obţinem o pastă foarte densă,adăugăm câteva picături de colorant alimentar şi continuăm mixarea.

Punem crema de bezea într-un posh şi ornăm biscuiţii apoi presurăm ornamente sub formă de inimioare şi dăm tavă la cuptor la foc iute pentru 15 minute.Să aveţi poftă dragilor!

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 225 g făină, 60 g unt, 225 g ciocolată amăruie, 100 g zahăr, 2 ouă, 1 linguriţă praf de copt, 1 praf de sare, 1 linguriţă esenţă de vanilie, zahăr tos, zahăr pudră.

  • Ingrediente: 250 g unt sau margarină, 100 g zahăr brun, 2 linguri cu miere lichidă, 1 ou, 2 gălbenuşuri, jumătate de linguriţă de scorţişoară, 250 g făină, 150 g amidon porumb, o lingură de cacao, un praf de sare.Bezea: 2 albuşuri, un praf de sare, 50 g zahăr, 3 pliculeţe de zahăr vanilat.Decor: 100 g miez de nucă prăjit şi mărunţit, câteva căpşuni mari, tăiate în jumătăţi, 50 g ciocolată neagră de menaj, 50 g ciocolată albă de menaj.

  • Ingrediente: 300 g făină, 1 praf de sare, 150 g unt, 100 g zahăr pudră, 50 ml lapte dulce, gem de caise. Pentru decor: 2 linguri zahăr pudră.

  • Ingrediente: 1 linguriţă praf de copt, 125 g margarină, 80 g zahăr pudră, 250 g făină albă, 1ou, 2 plicuri zahăr vanilinat, 20 g cacao, 1 lingură coajă rasă de la o lămâie, 2 cuburi ciocolată menaj.