Reţete de la cititori: Cremă de zahăr ars cu vişine – Andreea Rădulescu

Ultima actualizare:

PreparareSe pun cele 8 linguri de zahăr într-o cratiţă înaltă. Se lasă pe foc să se topească, până capătă o culoare maronie. După ce s-a topit, se ia cratiţa de pe foc. Cât timp este zahărul caramelizat, se distribuie uniform pe pereţii vasului, apoi se lasă la răcit.

Într-un vas se bat ouăle spumă cu mixerul. Se adaugă zahărul pentru cremă şi zahărul vanilat. Treptat se adaugă laptele şi frişca lichidă, mixându-se continuu. În cratiţa tapetată cu caramel se adaugă vişinele, apoi compoziţia. Se pune la cuptorul încins şi se lasă 1h. Când este gata se lasă să se răcească bine. După ce s-a răcit se ţine la frigider pentru 2-3h. Se răstoarnă crema de zahăr ars pe un platou şi se ornează după preferinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net