Reţete de la cititori: Baclava cu nucă - Ionel Anchidim

Ultima actualizare:

    Baclava cu nucă
Baclava cu nucă

Ingrediente: 1 pachet foi plăcintă, 400 g de nucă, 200 g zahăr.

Preparare

Foile se împart în trei, se pune primul strat în tavă şi se unge cu margarină sau unt. Se pune nuca, zahărul şi continuăm până terminăm toate foile. Se taie pătrate şi se bagă la frigider o oră.

Se bagă la cuptor 20-25 de minute iar când se scoate se toarnă un sirop fierbinte făcut din 500 ml apă şi 100 g zahăr şi esenţe după gust. Se serveşte rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net