Reţete cu leurdă. Remediul natural al primăverii

collage.jpg

Retete cu leurda

Leurda, sau usturoiul ursului, fiindcă e consumată de urşi când ies din hibernare, conţine carotenoizi, vitaminele A şi C, vitamine din complexul B, săruri minerale, calciu, fier, fosfor, natriu, magneziu, cupru şi proteine. Pentru o cură cu leurdă, consumi o salată o dată pe zi, dimineaţa, la prima masă, timp de minimum 10 zile. Printre beneficiile leurdei se află:

 

Tratează afecţiunile gastrointestinale- Având proprietăţi curative foarte puternice, leurda este eficientă în tratarea indigestiei, insuficienţei biliare, a colicilor abdominali, balonarii şi dizenteriei. De asemenea ajută la distrugerea viermilor intestinali.

Purifică organismul- Frunzele de leurdă sunt într-adevăr miraculoase, având proprietăţi depurative şi capacitatea de a purifică sângele, ficatul, stomacul şi intestinele.

 

Tratează afecţiunile sistemului nervos-Ajută la tratarea insomniei, stimulează capacitatea de memorare, combate momentele de lapsus, stările depresive şi stările de anxietate.

 

Îţi prezentăm câteva reţete cu leurdă pe care să le încerci primăvara asta.Intră pe ClickPoftabună să te inspiri în bucătărie.

Loading...