Reţetă tradiţională de papanaşi. Secretul dezvăluit de o gospodină din Bucovina

papanasi.jpg

Reţetă tradiţională de papanaşi. Secretul dezvăluit de o gospodină din Bucovina
Sursa foto: Adevărul

Nu există român care să nu iubească papanaşii, însă astăzi îţi propunem să descoperi reţeta tradiţională de papanaşi, întrucât o gospodină din Bucovina a dezvăluit secretul pregătirii lor.

Ingrediente necesare pentru a pregăti papanaşi:
- 500 de grame de brânză grasă de vaci
- 100 de grame de zahăr
- două ouă
- o linguriţă rasă de bicarbonat
- o lingură de zeamă de lămâie
- un plic de zahăr vanilat
- un vârf de cuţit de sare
- 200 gr făină (plus 1-2 linguri)
- 300 grame smântână
- 200 grame dulceaţă
- 100 grame zahăr pudră (preferabil vanilat)
- 500-700 ml ulei pentru prăjit
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Cartofi cu sos de ciuperci
Ciocănele de pui crispy cu paprika

 

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.