Reţeta Marianei: prăjitură cu urdă şi goji

Ultima actualizare:

Preparare: Am amestecat toate ingredientele de la aluat şi am frământat o cocă potrivit de tare. Am lăsat-o să se odihnească până am pregătit umplutura. Am pus goji la înmuiat în apă cu esenţă de vanilie.

Între timp, am amestecat urda cu ouăle bătute, am pus grişul, esenţa de portocale şi am omogenizat. Am adăugat şi fructele de goji scurse foarte bine şi am amestecat. Am împărţit coca în două. Am intins o foaie şi am aşezat-o pe fundul tăvii unse şi tapetate. Am pus compozitia de urdă, am nivelat, am acoperit umplutura cu a doua foaie şi am întepat-o din loc în loc cu o furculiţă.

Am introdus tava în cuptorul preîncălzit până s-a rumenit frumos, circa 50 de minute. Am scos tava, am lăsat să se răcească prăjitura, după care am presărat-o cu zahăr pudră şi am tăiat-o. Este absolut delicioasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net