Rețeta câștigătoare: Tapas cu jambon - Laurența Cornea

tapas_cu_jambon.jpg

Tapas cu jambon

Câștigătoarea noastră se numește Laurența Cornea. Ea va primi un aparat de vidat.

Ingrediente:

10 felii de pâine, trei căței usturoi, două roșii fierte, sare, piper, ulei de măsline, 10 felii de jambon, trei roșii potrivite, 1/2 legătură usturoi verde, 200 g măsline (fără sâmburi), 1 lămâie;

Mod de preparare:

Într-un castron adăugăm roșiile pisate (tocate mărunt) fără pieliță, usturoiul zdrobit, ulei de măsline, sare, piper; Amestecăm bine și dăm deoparte până ce prăjim feliile de pâine. Într-un bol adăugăm roșiile tăiate felii, usturoiul verde tăiat felii, măsline fără sâmburi, sare, piper si zeama de lămâie după gust. Amestecăm bine. Fiecare felie de pâine o ungem cu sosul de roșii, adăugăm salata de roșii și deasupra felii de jambon. Poftă bună!

 

 

loading...
Loading...

Citește și