Reţeta câştigătoare: Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice

Ultima actualizare:

    Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice
Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice

Câştigătoarea noastră se numeşte Cristina Iuliana Pană şi ne-a pregătit piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice . Ea va primi un aparat de vidat.

piept de pui cca. 500 g (2 bucăți), 2 bucăți mici mozzarella, 2 roșii medii, frunze de salvie, frunze de lămâiță, 20 g sare de mare, 2 g piper proaspăt măcinat, 300 ml smântână de gătit.

Mod de preparare Piept de pui cu mozzarella şi ierburi aromatice:

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de  mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos, de salată. Spor și poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net