Rețeta câștigătoare: Chec pufos cu nucă

chec_pufos.jpg

chec pufos zahar
Chec pufos
Citeste tot despre: 

Câştigătoarea noastră se numeşte Alina Joița. Ea va primi o tavă de silicon Tefal.

Ingrediente Chec pufos cu nucă:

200 g zahăr, 8 ouă, 2 linguri de ulei, 1 cană de făină, 200 g nuci tocate mărunt.

Mod de preparare Chec pufos cu nucă:

Batem cu mixerul albușurile spumă, adăugăm zahărul și mixăm în continuare. După ce devine mai vâscoasă compoziția, adăugăm gălbenușurile, uleiul și făina. Continuăm să mixăm până se amestecă bine ingredientele. Pregătim o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem compoziția obținută în tavă, după care punem nucile pe deasupra și băgăm tava la cuptor, pe care l-am încins în prealabil la 200 grade, pentru cca-40-50 minute.

 

 

Loading...

Citește și