Pulpă de porc cu cimbru și fenicul

friptura-580x400.jpg

rețeta pulpă porc cimbru fenicul
O friptură aromată pentru zilele friguroase de iarnă.
clickpoftabuna.ro
Citeste tot despre: 

Pentru că se apropie zilele de weekend, ai cel mai bun motiv să prepari această friptură la tavă. Iar pulpa de porc cu cimbru și fenicul este exact ce ai nevoie în aceste zile friguroase.

De ce ai nevoie pentru pulpă de porc cu cimbru și fenicul

1 kg pulpă de porc

3 căței de usturoi

1 linguriță sare

½ linguriță piper

1 linguriță zahăr brun

1 linguriță cimbru

1 linguriță semințe de fenicul

1 linguriță boia de ardei dulce

Poți găsi cum se prepară pulpă de porc cu cimbru și fenicul pe clickpoftabuna.ro

 

Descoperă și rețeta pentru salata de ton cu ceapă roșie

Află și cum să faci legume gratinate cu sos de brânză

 

Loading...