Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină

Ultima actualizare:

    Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro
Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro

În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o savoare aparte deserturilor.

Ingrediente

Pentru blat200 g biscuiți200 g unt

Pentru cremă600 g brânză cremoasă250 g brânză de vaci bine scursă200 ml frișcă lichidă100 g zahăr1 plic gelatină4 linguri macîntăritor de frișcă, opțional

Pentru glazură1 plic gelatină300 g cătină

Află cum se prepară prăjitura cu cremă de brânză și jeleu de cătină pe clickpoftabuna.ro!

Uite cum se face tortul cu cremă de cătină!

Vezi cum se fac cei mai buni biscuiți cu ciocolată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net