Pilaf cu aripioare de pui – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Pilaf cu aripioare cu pui
Pilaf cu aripioare cu pui

  • Ingrediente
  • 1,5 kg aripioare de pui
  • 2 căni orez
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 bucată mai mică de ţelină
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă Delikat gust de Găină
  • sare, piper
  • ulei
  • pătrunjel verde/uscat

Mod de preparare

Legumele le curăţăm, le spălăm şi le tocăm mărunt sau le dăm prin răzătoarea mare (cum am făcut şi eu) şi le călim în ulei cu o linguriţă de Delikat, în jur de 5 minute. Amestecăm să nu se lipească, punem o ceşcuţă de apă. Apoi adăugăm aripioarele spălate şi tăiate pe jumătate. Lăsăm la foc mediu. Orezul îl spălăm în mai multe ape şi îl fierbem, separat, 5 minute. İl adăugăm apoi în cratiţă cu aripioarele şi punem 2 căni de apă, lăsăm să fiarbă la foc mic spre mediu, 20 minute. Potrivim de sare, piper, şi la final adăugăm pătrunjel verde tocat mărunt sau uscat. Servim pilaful cu murături - castraveţi, gogoşari, arpagic în oţet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net