O reţetă gustoasă pe zi: Vinete umplute cu carne

Ultima actualizare:

    Vinete umplute cu carne
Vinete umplute cu carne

Ingrediente Vinete umplute cu carne:

3 vinete, 500 g carne tocată, sare, piper, 2 căței usturoi, 1 ceapă, 800 g roșii, 200 g cașcaval, câteva fire de pătrunjel.

Preparare Vinete umplute cu carne:

Speli vinetele, le feliezi și le coci pe un grătar încins. Pui carnea tocată într-o tigaie. Adaugi ceapa tăiată mărunt și usturoiul pisat și lași la foc mediu până se evaporă toată zeama. Condimentezi, după gust, cu sare și piper, apoi presari pătrunjelul tocat. Feliile de vinete coapte le umpli cu carnea tocată, apoi le rulezi. Așezi rulourile într-un vas termorezistent. Dai roșiile prin blender, adaugi sare, după gust și torni pasta de roșii peste rulourile de vinete, apoi cașcaval ras. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 30 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net