O reţetă gustoasă pe zi: Pulpă de miel la tavă

CLIIMA20140415_0103_1.jpg

Pulpă de miel la tavă
Citeste tot despre: 

Ingrediente1 pulpă de miel de aproximativ 3 kg1 căpăţână usturoi 1 legătură rozmarinsare piper 400 g iaurt ulei

Preparare

1.    Ungi bine pulpa de miel cu iaurt, o pui într-un vas, torni restul de iaurt şi laşi la figider până a doua zi.

2.     Scoţi pulpa din iaurt, o transferi într-o cratiţă, o împănezi cu usturoi, condimentezi cu sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei şi o dai la cuptor, la foc mic.

3.     Din când în când, scoţi tava şi ungi friptura cu uleiul din ea. Verifici cu furculiţa dacă este pătrunsă. Când este aproape gata, dai focul mai mare, ca să se rumenească frumos.

4.     Scoţi friptura pe un platou şi o decorezi cu câteva fire de rozmarin proaspăt.


Loading...