O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu bezea și friscă

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu bezea și friscă
Prăjitură cu bezea și friscă

Ingrediente:

Pentru blat: 250 g zahăr pudră, 7 albuşuri, 3 linguri oţet de mere, 3 linguri amidon, 1 praf de sare; Pentru cremă: 150 g ciocolată neagră, 300 g smântână pentru frişcă, 200 g zahăr pudră, 2-3 linguri cacao.

Preparare:

Mixezi albuşurile spumă tare cu zahărul pudră şi sarea. Torni oţetul de mere şi încorporezi amidonul. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt şi formezi bezelele. Dai tava la cuptor până când bezelele se întăresc. Stingi focul şi le ţii în cuptor încă 3-4 ore, fără să deschizi uşa.

Baţi smântâna pentru frişcă cu zahărul pudră şi, când s-a întărit, adaugi cacaua în ploaie. Scoţi bezelele din cuptor şi le pui pe un platou. Topeşti 100 g ciocolată neagră şi, cât timp este caldă, ungi bezelele. Pui crema în poş şi umpli coşuleţele. Razi peste bezele restul de ciocolată neagră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net