O rețetă gustoasă pe zi: Piersici coapte cu merengue

piersici_coapte_cu_merengue.jpg

retete, piersici, coapte, merengue, preparare
Piersici coapte cu merengue
Citeste tot despre: 

Ingrediente Piersici coapte cu merengue: 

4 piersici tăiate jumătăți, 40 g zahăr brun, 30 ml lichior de fructe; Pentru merengue: 2 albușuri, 1 praf de sare, 80 g zahăr pudră.

Preparare Piersici coapte cu merengue:

Mixezi albușurile cu sarea până se fac spumă, adaugi zahărul și omogenizezi până devin lucioase. Așezi jumătățile de piersici într-o tavă cu hârtie de copt și le stropești cu lichior. Presari pe fiecare o linguriță de zahăr și le dai la cuptorul încins 3-5 minute. Scoți tava, așezi pe fiecare piersică bezea și le mai lași cuptor până când se rumenesc

Loading...

Citește și