O reţetă gustoasă pe zi: Pere în aluat

Ultima actualizare:

Preparare1.    Amesteci făina cu untul tăiat cubuleţe, adaugi un praf de sare, un gălbenuş, 2 linguri de apă rece şi frămânţi bine până devine un aluat omogen. Îl înveleşti într-o folie şi îl laşi la rece circa 30 de minute.2.    Cureţi perele de coajă, păstrând codiţele. Separat, fierbi vinul cu zahărul, mierea, zeama de lămâie şi aromele. Când vinul începe să se îngroaşe puţin, dai focul mai mic şi introduci perele. Le laşi să fiarbă, la foc mic, circa 30 de minute, având grijă să nu se sfărâme. Le scoţi cu mare grijă, le laşi să se scurgă bine şi să se răcească.3.    Întinzi aluatul în foaie subţire, din care tai benzi cu lăţimea de 1 cm. După răcire, umezeşti perele cu vinul în care au fiert şi le înfăşori cu benzile de aluat, începând de jos în sus, spre codiţă. Le aşezi apoi într-o formă şi le coci în cuptorul bine încins circa 25 de minute, până se rumeneşte aluatul. Le serveşti cu siropul în care au fiert sau cu sos de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net