O reţetă gustoasă pe zi: Mere coapte cu bezea

Ultima actualizare:

    Mere coapte cu bezea
Mere coapte cu bezea

Reţeta gustoasă de azi: mere coapte cu bezea.

Ingrediente Mere coapte cu bezea

4 mere

50 g unt

2 albușuri

100 g zahăr pudră

Mod de preparare Mere coapte cu bezea

Speli merele, le descojești și le cureți de semințe. În interiorul lor pui câte o bucățică de unt și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Bați albușurile spumă împreună cu zahărul pudră.  Pui bezeaua peste mere și le coci 20 de minute, la 150 °C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net