O rețetă gustoasă pe zi: Cremă de sardine cu brânză de vaci

crema_de_sardine_cu_branza.jpg

retete, crema, branza, peste, sardine, preparare
Cremă de sardine cu brânză
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Cremă de sardine cu brânză de vaci

Ingrediente Cremă de sardine cu brânză de vaci: 

5-6 sardine afumate, 150 g brânză de vaci, 100 g smântână, 3 linguriţe hrean răzuit, 1/2 lămâie, 1 legătură ceapă verde, 3 linguriţe seminţe susan negru, 1 legătură mărar, piper, sare.

Preparare Cremă de sardine cu brânză de vaci: 

Speli peştele şi înlături pieliţa şi toate oasele. Tai în bucăţi, le mixezi cu brânza, smântâna, hreanul şi amesteci. Trebuie să obţii o pastă fină, omogenă. Presari puţin piper şi sare după gust, adaugi zeama de lămâie şi toci mărarul şi ceapa verde. Încorporezi verdeaţa în pasta de peşte, odată cu seminţele de susan negru. Serveşti cu pâine prăjită. Eventual, păstrezi pentru ornat frunze de ceapă verde tocate şi seminţe de susan negru.

Loading...

Citește și