O rețetă gustoasă pe zi: Budincă cu ciocolată

Ultima actualizare:

Preparare

 1.Amesteci apa cu laptele şi sarea şi le pui la fiert. Când dă în clocot, adaugi orezul spălat şi scurs şi laşi până se fierbe (circa 20 minute). La jumătatea timpului de fierbere, adaugi zahărul. Opreşti focul, pui coaja de portocală rasă, amesteci şi laşi să se răcească. 2.Când orezul s-a răcit, îl amesteci bine cu gălbenuşurile şi pudra de cacao. Adaugi albuşurile bătute spumă tare şi ciocolata tăiată bucăţi mici şi amesteci uşor, cu o lingură de lemn, de jos în sus. 3.Torni amestecul într-un vas termorezistent uns şi tepetat şi-l introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa o oră, la foc mic. O poţi servi cu smântână deasupra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net