Jakob te învaţă cum să găteşti: Frigărui de peşte în două culori

Ultima actualizare:
Jakob
Jakob

Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.

Ingrediente: 800 g file cod, 800 g somon, 100 ml ulei de măsline, 100 g sos pesto, 300 g dovlecei, 300 g vinete, 500 g roşii, 500 g cartofi, lămâi, 20 g pătrunjel, 50 g unt, sare piper.

Mod de preparare: peştele se condimentează, fileul de cod se rulează în jurul somonului care a fost tapat cu sos pesto. Rulourile se coc în ceşti de cafea unse cu ulei de măsline. Vinetele şi dovleceii se taie longitudinal şi se pregătesc la grătar. Cartofii se fierb şi se sotează cu unt. Pe o farfurie se pune peştele pe un pat de legume, se decorează cu roşii, pătrunjel şi lămâie. 


    Jakob
Jakob

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net