Jakob te învaţă cum să găteşti: Cremă de portocale cu fistic

Ultima actualizare:

Ingrediente: 5 linguriţe gelatină, 4 gălbenuşuri, 100 g zahăr pudră, 40 ml Grand Marnier (lichior pe bază de coniac), 250 ml suc de portocale proaspăt stors, 30 g fistic, 250 ml smântână integrală, două portocale.

Mod de preparare: gălbenuşurile, zahărul pudră şi Grand Marnier se bat ca o cremă, se adaugă sucul de portocale şi 20 g fistic tocat mărunt. Gelatina se dizolvă în apă rece, se încălzeşte, se amestecă cu puţină cremă.

Se pune la rece până se încălzeşte oarecum gelatina, apoi se adaugă frişca. Se toarnă în 6 forme şi se pune la rece pentru minimum 3 ore. Se răstoarnă din formă pe o farfurie, se decorează cu felii de portocale şi se presară restul de fistic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net