Guguluf cu cireşe - Trică Maria Angelica

Ultima actualizare:

    Guguluf cu cireşe
Guguluf cu cireşe

Ingrediente:

5 ouă, 5 linguri ulei sau unt topit, 250 g zahăr, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 250 g făină, 1/2 pliculeţ praf de copt, 1 fiolă esenţă de rom, 25 ml colorant alimentar natural roşu, 400 g cireşe, zahăr pudră vanilat.

Preparare

Se curăţă cireşele de sâmburi şi se presară cu zahăr. Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se bat spumă. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul sau untul topit şi esenţa de rom şi se adaugă peste albuşuri. Făina amestecată cu praful de copt se presară peste compoziţie şi se amestecă uşor de jos în sus. Se pune compoziţie într-o cană şi se amestecă cu colorantul alimentar natural roşu. Se unge o formă de guguluf şi se tapetează cu făină, se toarnă din compoziţia albă, apoi se pune compoziţia rozalie, iar compoziţia albă, apoi se presară cireşele deasupra. Se pune forma la cuptor pentru 50-60 minute, la foc potrivit. Când se mai răceşte, se răstoarnă guguluful pe un platou şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net