FOTO Care este desertul preferat al Reginei Elisabeta? Indiciu: conţine ciocolată neagră

shutterstock_56671621.jpg

O solicită des și o mănâncă până la capăt
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Gustul acestui desert a cucerit-o pe viaţă pe Regina Angliei, din moment ce Majestatea Sa îl savurează ori de câte ori are ocazia, de nu mai puţin de 80 de ani, scrie presa internaţională. Dacă vrei să guşti delicatesea preferată de Regină, tot ce ai de făcut este să o prepari după reţeta de mai jos.

Chef Darren McGrady o pregăteşte de multă vreme şi este uimit că Regina nu o refuză niciodată. Care este prăjitura preferată a Reginei Elisabeta? S-ar putea să te ia prin surprindere că este îndrăgostită de un desert care pe mulți îi duce în copilărie.

Majestatea Sa preferă să savureze desertul de regulă la ceaiul de după-amiază, a declarat în presă cheful regal McGrady. Specialistul în gustări rafinate a continuat seria dezvăluirilor, spunând că prăjitura aceasta este solicitată mai mereu în sala unde ia Regina Elisabeta cina şi niciodată nu este returnată.

Află aici rețeta prăjiturii preferate de Regina Angliei.

Loading...

Citește și

  • Firma britanică Cadbury, filială a grupului Mondelez International, a pus la punct o ciocolată care rezistă la căldură.

  • Consumul zilnic, pe o perioadă de zece ani, a 100 de grame de ciocolată care conţine cel puţin 70% cacao ar permite astfel evitarea a 70 de accidente cardiace fatale şi a 15 non fatale, la o populaţie de 10.000 de persoane, arată un studiu realizat de cercetătorii din Australia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1