Cum se prepară corect tochitura! Ingredientul secret care o face mai gustoasă

tochitura-moldoveneasca.jpg

Cum se prepară corect tochitura! Ingredientul secret care o face mai gustoasă
Sursa foto: Facebook

Tochitura este un preparat delicios, ce se prepară super uşor şi care este foarte gustos, motiv pentru care n-ar trebui să eziţi să o găteşti.

Ca să te bucuri de o tochitură delicioasă, însă, este musai să adaugi peste carne o ceaşcă de vin alb sec, întrucât va face carnea mai fragedă şi mai aromată. Ba mai mult, ar trebui să o condimentezi cu cimbru, piper, foi de dafin şi usturoi. 


Ingrediente necesare pentru tochitură:
- un kilogram de carne de porc
- 150 de grame de slănină tăiată sub formă de cuburi mici
- 150 ml de vin alb sec
- sare, piper, cimbru, foi de dafin 
- 6,8 căţei de usturoi

  1. Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Plăcintă cu lămâie
Somon cu sos de lime şi coriandu

 

Loading...

Citește și

  • Gătitul nu se numără printre pasiunile Alexiei, actriţa din „Pariu cu viaţa" (Pro TV) şi solista LaLa Band. Din acest motiv, atunci când se încumetă să prepare ceva, alege doar reţete simple, rapid de făcut, pe care le alege de pe internet.

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Ingrediente aluat: 250 g făină, 125 g unt rece, 2 linguri zahăr pudră, 1 ou. Ingrediente crema de vanilie: 4 gălbenuşuri, 125 g zahăr, 500 ml lapte, 50 g făină, un pliculeţ zahăr vanilat.