Cum se prepară corect tochitura! Ingredientul secret care o face mai gustoasă

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Tochitura este un preparat delicios, ce se prepară super uşor şi care este foarte gustos, motiv pentru care n-ar trebui să eziţi să o găteşti.

Ca să te bucuri de o tochitură delicioasă, însă, este musai să adaugi peste carne o ceaşcă de vin alb sec, întrucât va face carnea mai fragedă şi mai aromată. Ba mai mult, ar trebui să o condimentezi cu cimbru, piper, foi de dafin şi usturoi. 

Ingrediente necesare pentru tochitură:- un kilogram de carne de porc- 150 de grame de slănină tăiată sub formă de cuburi mici- 150 ml de vin alb sec- sare, piper, cimbru, foi de dafin - 6,8 căţei de usturoi

Citește și: 

Plăcintă cu lămâieSomon cu sos de lime şi coriandu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net