Cornuri moi cu dulceaţă - Antici Gabriela

Ultima actualizare:

    Cornuri moi cu dulceaţă
Cornuri moi cu dulceaţă

Ingrediente:

550 g făină, 1 cub drojdie, 2 linguri miere, 300 ml lapte, 30 g unt, 1 linguriţă sare, 1 plic zahăr vanilat.

Umplutura: dulceaţă de căpşuni.

Pentru uns: 1 ou.

Preparare

Cernem făina iar în mijloc facem o gaură şi punem mierea, drojdia dizolvată în puţin lapte călduţ şi sarea. Amestecăm uşor şi treptat punem restul de lapte, iar apoi plicul de zahăr şi untul topit. Începem să frământăm o cocă nelipicioasă şi dăm la dospit până îşi dublează volumul.

Luăm apoi o bucată mare de cocă şi decupăm un cerc din el după care o secţionăm în triunghiuri iar în fiecare triunghi adăugăm dulceaţa (fiecare face ce dimensiune vrea la cornuri).

Începem să rulăm triunghiurile de la partea mai lată spre mijloc. Le aşezăm într-o tavă unsă cu ulei.

După ce i-am terminat îi ungem cu un ou bătut bine şi îi dăm la cuptor până se rumenesc frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net