Click! îți dă o rețetă gustoasă pe zi - Prăjitură cu cremă de smântână

prajitura_cu_crema_de_smantana.jpg

prajitura crema smantana reteta
Prăjitură cu cremă de smântână
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi: Prăjitură cu cremă de smântână

Ingrediente: 

300 g biscuți, 200 g unt, 500 g smântână, 150 g brânză cremoasă, 120 g zahăr, 10 g gelatină; Pentru decor: 1 plic tort-gelee, pepene verde, pepene galben.

Preparare: 

Tai untul în cubulețe și-l topești. Dai biscuiții prin blender până devin nisipoși, apoi îi amesteci cu untul topit. Torni amestecul într-o tavă tapetată și cu pereți detașabili, apoi o dai la frigider. Hidratezi gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi o pui pe foc, până se topește. Ai grijă să nu clocotească. O lași la răcit. Bați smântâna cu brânza și cu zahărul. Adaugi, în fir subțire, gelatina și continui să mixezi. Torni crema de smântână peste blatul de biscuiți și dai tava din nou la frigider încă o oră. Prepari tort-gelee-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Decorezi prăjitura cu felii de pepene galben și cu biluțe de pepene roșu. Torni tort-gelee-ul peste fructe și dai desertul la frigider peste noapte.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ingrediente pentru foi: 4 ouă, 3 linguri cacao, 6 linguri miere, 1 linguriţă amoniac, 250 g margarină, esenţă de rom, 500 g făină.

  • prajitura crema branza ciocolata gusturi

    Dacă vrei să obţii o combinaţie de gusturi care să încânte pe toată lumea, prepară o prăjitură cu cremă de brânză şi ciocolată.

  • prajitura crema lamaie lapte reteta

    Pentru această reţetă de prăjitură cu cremă de lămâie poţi folosi lime. Cunoscute şi ca limete, au culoarea verde şi gustul asemănător cu cel al lămâilor, dar cu mult mai proaspăt şi mai aromat. În Asia, sucul limetelor este folosit pentru prepararea unor sosuri delicioase sau a marinatelor pentru pui ori pentru fructe de mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1