Ciorbă cu afumătură – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Ciorbă cu afumătură
Ciorbă cu afumătură

Ingrediente:

  -1 kg. cartofi noi,

  -2 cepe,

  -1 morcov,

  -1 rădăcină de păstârnac,

  -1 gogoşar,

  -1 kg piept afumat de porc,

  -2 linguri pastă de tomate,

  -300 ml borş acru,

  -2-3 linguri ulei,

  -1 legătură de leuştean,

  -sare după gust.

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se toacă şi se pune la prăjit cu câteva linguri de ulei, se adaugă pieptul de porc afumat, tăiat cuburi şi se lasă să se pătrundă şi să se întrepătrundă gusturile şi când îşi schimbă culoarea se opreşte focul.

Se curăţă cartofii, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu apă şi puţină sare,se adaugă morcovul tocat, gogoşarul tocat, păstârnacul tocat şi ceapa prăjită cu afumătură şi se lasă la fiert la foc potrivit. Când toate sunt fierte, se adaugă pasta de tomate, se potriveşte de sare şi borş, se mai trag câteva clocote, apoi se opreşte focul. Se presoară câteva fire de leuştean verde. Să aveţi poftă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net