Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Studiile mai multor reviste de modă spun că zodia cu cele mai frumoase femei este cea a Leului, în timp ce astrologii spun că femeile Vărsător și cele din Balanță sunt deținătoarele titlului.

Alte topuri întocmite de bărbați spun că cele mai atractive reprezentate ale sexului slab sunt născute în zodia Scorpionului, în cea a Peștilor și a Săgetătorului. Însă fiecare zodie are ceva special, care le pune în evidență pe reprezentantele sale, căci până la urmă frumusețea stă în ochii celui care privește. Iată cu ce frumuseți se mândrește fiecare zodie și care sunt trăsăturile care le pun în evidență.

Berbec

Femeile din această zodie sunt frumoase prin atitudine, au un caracter puternic și un farmec care atrage ca un magnet. Sub acest semn s-au născut acrtrița Reese Whiterspoon, patinatoarea tatiana Navka, dar și acrtița Emma Watson.

Taur

Femeile din această zodie sunt mereu în pas cu moda și au mereu grijă să fie aranjate, de aceea atrag întotdeauna privirile. Dau dovadă de bun gust și au un farmec personal aparte. Acetse femei au, de regulă, ochi foarte frumoși. Printre frumoasele acestui semn se numără actrițele Megan Fox, Penelope Cruz și Jessica Alba.

Gemeni

Își schimbă atât de des lookul încât niciodată nu o să te plictisești lângă o asemenea femeie. Știu să se pună în valoare și nu trec niciodată neobservate. Sunt seducătoare și pasionale.Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marylin Monroe s-au născut în această zodie.

Află care sunt frumoasele zodiacului pe clickpentrufemei.ro.

Loading...

Citește și

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1