Cartofi rosti. Cum se face deliciosul preparate elvețian

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ce sunt rosti și cum se prepară? Plăcinta din cartofi rași este populară în Elveția și poate fi o variantă ideală pentru mic dejun, prânz sau cină.

Ingrediente: Pentru rosti: 4-5 cartofi medii, sare, după gust, piper, după gust, ulei, pentru prăjit; Pentru umplutură: 150 g smântână fermentată, 30 g rucola, 100 g porumb dulce din conservă.

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi dai prin răzătoarea mare, apoi îi scurgi foarte bine. Îi condimentezi cu sare şi piper. Într-o tigaie bine încinsă, torni 2-3 linguri de ulei şi pui un strat subţire de cartofi, astfel încât să formezi o clătită. O prăjeşti la foc mediu, pe ambele părţi, până devine rumenă, apoi o scoţi pe prosoape de hârtie. Procedezi la fel până termini compoziţia de cartofi. Ungi rosti cu smântână, îi umpli cu boabe de porumb şi frunze de rucola, apoi îi pliezi. Îi serveşti calzi sau reci.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5