Brioşe cu ciocolată- Nadaban Carmen

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 250 g făină, praf copt, 175 g zăhar, 1 ling. cacao, 1 cană lapte, 80 ml ulei, 1 ou, 100 g ciocolată cu lapte.

Preparare: făina, praful de copt, cacaoa şi ciocolata tăiată mărunt se amestecă, se adaugă oul, uleiul şi laptele.

Se omogenizează totul foarte bine după care compoziţia se toarnă în formele de brioşe şi se coc cca 20 minute.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă
delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

loading...
Loading...