Bomboane «Rafaelo» - Diana Barbu

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 1 pachet de unt, 300 g zahăr pudră, 1-2 pachete de zahăr vanilinat, 300 g nucă de cocos răzuită, alune / nuci / stafide (pentru umplut bomboanele).

Mod de preparare:

Untul (ţinut la temperatura camerei - trebuie să fie destul de moale), se amestecă împreună cu zahărul pudră, cu zahărul vanilinat şi cu 150 g de nucă de cocos răzuită.

Din acest amestec, va rezulta o compoziţie uşor maleabilă, din care, noi, vom forma biluţe, în interiorul cărora vom pune, după gust alune/nuci/stafide şi le vom da prin restul de nucă de cocos răzuită.

Aşa vom proceda şi cu restul de compoziţie, după care, vom aşeza bomboanele pe un patou, pe care-l vom pune la rece, pentru aproximativ 20-30 minute.

Poftă bună!


Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...