5 salate care te ajută să slăbești. Sunt sănătoase, sățioase și ușor de preparat

Citeste tot despre: 

Salata verde conține o cantitate mare de fibre și apă, iar spanacul are fier, proteine, vitamine și foarte puține calorii. Așa că dacă vrei să slăbești, va trebui să le incluzi din dieta ta zilnică. Iată 5 salate care te vor ajuta să slăbești și pe care suntem siguri că le vei iubi. Sunt sănătoase, sățioase și ușor de preparat.

Salate care te ajută să slăbești

Salată cu măr și varză

Salată este bogată în fibre, susținând sistemul digestiv. Se pot adaugă și câteva semințe de fenicul, iar pentru a intensifica arderile de grăsimi, se poate adaugă un praf de piper roșu.

Această salată se poate consuma în orice moment al zilei și are efect detoxifiant.

Salată cu avocado și chia

Salată, care este oricum bogată în fibre, se află la baza acestui preparat, la care se mai adaugă avocado, câteva migdale, semințe de chia, castraveți și câteva afine. Combinația de arome și gusturi te va incantanta, iar ingredientele îți asigura senzația de sățietate pentru mult timp, fără sa fie periculoase pentru silueta.

Află mai multe salate pe clickpentrufemei.ro!

Mituri alimentare, spulberate de nutriționiști: "Mâncarea sănătoasă e aia bogată în grăsime"

Cele mai bune diete în 2019. Pe ele trebuie să le urmezi să slăbești, garantat!

Loading...

Citește și

  • Dacă tu crezi că ai câteva kilograme în plus sau că fața ta pare rotundă, îți dăm câteva sfaturi pentru a combate acest lucru. Notează-ți aceste trucuri și te vei subția într-un minut!

  • Ai născut şi te gândeşti ce poţi face pentru a scăpa de abdomenul încă proeminent şi cum să faci faţă modificărilor lăsate în urmă de către sarcină? Iată câteva sfaturi utile pentru a scăpa de kilogramele în plus.

  • De obicei, folosim condimentele iuţi pentru a da gust mâncărurilor sau pentru a stimula apetitul, însă ele sunt şi excelente ajutoare pentru silueta ta. Totul e să ştii ce condimente să alegi şi cu ce să le combini.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1