Valentino Rossi a intrat cu maşina în parapet

Valentino Rossi, campionul mondial la motociclism, a fost pilot în raliul organizat cu ocazia salonului internaţional auto ¨Bologna Motor Show¨.

¨Bologna Motor Show¨ a ajuns la a 34-a ediţie anul acesta. Salonul internaţional este cunoscut la nivel mondial datorită faptului că marii campioni ai automobilismului se întrec pe pista ¨Shell Arena¨, construită special pentru acest eveniment. Anul acesta, presa din Italia a relatat faptul că fetele care au prezentat maşinile companiilor prezente au fost mai puţine din cauza crizei economice.


Valentino Rossi a fost unul dintre piloţii de raliu care a concurat pe circuitul de la Bologna. Italianul a pierdut cursa, intrând cu maşina în parapet. El a spus că va începe să se pregătească din nou pentru următorul campionat de motociclism, însă că va continua să participe ca şofer de raliu în diverse curse de fiecare dată când va avea ocazia.


Vezi aici modelele de la ¨Bologna Motor Show¨ şi accidentul lui Rossi


¨Pista era foarte înşelătoare. Am încercta să simt maşina dar am avut multe probleme şi nu am reuşit. Oricum sunt mulţumit că am reuşit să concurez împotriva unor piloţi profesionişti¨ a declarat Rossi, potrivit ¨Corriere della Sera¨.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1